Снимка Monaco Info, ТуитърГригор Димитров – Пабло Куевас 6-7(3), 3-6Григор Димитров отпадна

...
Снимка Monaco Info, ТуитърГригор Димитров – Пабло Куевас 6-7(3), 3-6Григор Димитров отпадна
Коментари Харесай

Григор Димитров спаси мачбол, но падна от Куевас

Снимка Monaco Info, " Туитър "

Григор Димитров – Пабло Куевас   6-7(3), 3-6

Григор Димитров отпадна от ATP 250 шампионата в Женева след проваляне в два сета от международния №102 Пабло Куевас. Българинът бе единствено на гейм от спечелването на първия сет, само че след това позволи поврат, а във втората част бе изцяло надигран от уругвайския деец.

С днешния си триумф Куевас прекъсна отрицателната за него серия от две следващи загуби против Димитров, като общия баланс от конфликтите име към този момент е 3-2 в интерес на българина. Уругваецът ще има и още една причина да запомни днешния мач, защото това бе първата му победа на клей над състезател от Топ 20 от шампионата в Будапеща през 2019 година насам.

Димитров записа повече асове в хода на мача (4-2), само че и направи повече двойни неточности от своя конкурент (2-0), предава tenniskafe.com. Куевас бе по-резултатен както на сервис (49-45), по този начин и на ретур (22-14), като също така единственият пробив в мача бе дело на уругваеца.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР